flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області взято під охорону.

27 січня 2022, 12:29

25 січня 2022 року начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області Ганна Ігнатьєва прийняла участь в урочистостях з нагоди взяття територіальним управлінням Служби судової охорони у Дніпропетровській області під охорону будівлі Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області.

Начальник територіального управління полковник Служби Сергій Швачка представив голові та колективу суду співробітників управління.

            

Голова Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області Наталія Самоткан привітала співробітників Служби та колектив суду з цією подією. «Впевнена, що відсьогодні громадяни та судді будуть відчувати себе у повній безпеці» - зауважила голова суду.

Загальна кількість об’єктів системи правосуддя Дніпропетровщини, на яких задіяні співробітники Служби складає 38 установ.

Висловлюємо Службі судової охорони слова подяки за щоденну службу, за підтримання громадського порядку та забезпечення безпеки усіх учасників судового процесу!