flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистості з нагоди Дня юриста України!

05 грудня 2017, 16:25

З нагоди Дня юриста України, який відзначався 8 жовтня в Жовтневому районному суді м. Кривого Рогу, Нікопольському міськрайонному суді та Апостолівському районному суді Дніпропетровської області відбулися урочисті наради з нагоди Дня юриста.

В урочистостях взяли участь начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області – Ігнатьєва Анна Вячеславівна, голова Апеляційного суду Дніпропетровської області – Деркач Наталія Миколаївна та колективи судів.

Начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області – Ігнатьєва Анна Вячеславівна та голова Апеляційного суду Дніпропетровської області – Деркач Наталія Миколаївна привітали суддів у відставці з нагородами:

Указом Президента України № 251/2017 за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм судді Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу у відставці - Шум Ларисі Іванівні присвоєно почесне звання – «Заслужений юрист України»

Почесною грамотою Ради суддів України за значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята - Дня юриста нагороджено суддю Апостолівського районного суду Дніпропетровської області у відставці – Дибу Любов Миколаївну

Почесною грамотою Ради суддів України за значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята - Дня юриста нагороджено суддю Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області у відставці – Стовбу Сергія Миколайовича

З метою пропаганди здорового способу життя, підвищення ролі фізичної культури та спорту, організації активного відпочинку  та зміцнення здоров’я працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя апеляційним судом Дніпропетровської області було організовано  проведення футбольного турніру з міні-футболу, присвяченому до святкування Дня юриста.

У змаганнях приймали участь команди апеляційного суду Дніпропетровської області, Дніпропетровського апеляційного господарського суду, Дніпропетровського апеляційного  адміністративного суду, Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська, Індустріального суду м. Дніпропетровська, Ленінського районного суду м. Дніпропетровська та об’єднана команда Кіровського районного суду м. Дніпропетровська та Самарського районного суду м. Дніпропетровська.

За результатами турніру перше місце зайняла команда апеляційного суду Дніпропетровської області, друге команда Індустріального суду м. Дніпропетровська , третє об’єднана команда Кіровського районного суду м. Дніпропетровська та Самарського районного суду м. Дніпропетровська.

Учасників турніру привітали з перемогою голова Апеляційного суду Дніпропетровської області – Деркач Наталія Миколаївна та начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області – Ігнатьєва Анна Вячеславівна.