flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Територіальним управлінням Служби судової охорони у Дніпропетровській області проведено перший конкурс на зайняття вакантних посад співробітників Служби.

18 листопада 2019, 14:31

     Відповідно до наказу начальника територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області від 23 жовтня 2019 року № 25 «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад співробітників територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області», було оголошено перший конкурс на заняття вакантних посад співробітників Служби.

     Для участі у конкурсі документи подали 71 кандидат. Одного кандидата не допущено до участі в конкурсі, оскільки, при перевірці документів, встановлено невідповідність особи кваліфікаційним вимогам.

        12 листопада 2019 року на конкурс не прибули 8 осіб, у конкурсі взяли участь 62 особи, які надали медичні довідки про відсутність обмежень за станом здоров’я для виконання визначених фізичних вправ під час здачі заліків.

     Тестування рівня фізичної підготовленості кандидатів на службу проводилося на об’єктах спортивної інфраструктури із забезпеченням належних санітарно-гігієнічних умов та у присутності медичного працівника, а саме: на базі стадіону "МЕТЕОР", за адресою: м. Дніпро, вул. Макарова, 27а.

       Для оцінювання рівня фізичної підготовленості кандидатів на посади співробітників залучені експерти з фізичної підготовки: провідний інспектор (з дипломом спеціаліста) відділу з професійної підготовки та підвищення кваліфікації центрального органу управління Служби судової охорони  та начальник фізичної підготовки і спорту ВЧ 3036 у супроводі медичного працівника ВЧ 3036.

     Одного кандидата було не допущено до виконання нормативів з фізичної підготовки за станом здоров’я. За результатами перевірки фізичної підготовки конкурсантів 5 осіб не виконали нормативи з фізичної підготовки та не були допущені до наступного етапу конкурсу.

     Того ж дня, 12 листопада 2019 року, 14 кандидатів на посади керівників структурних підрозділів територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області, після здачі нормативів з фізичної підготовки, вирішували ситуаційні завдання. За результатими оцінювання розв’язання ситуаційних завдань кандидатами на зайняття вакантних посад співробітників Служби одна особа не була допущенна до наступного етапу конкурсу (співбесіди).

     13 листопада 2019 року для 55 кандидатів на вакантні посади було проведено співбесіду за переліками вимог професійної компетентності.

     За результатами конкурсу на заняття вакантних посад територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області переможцями стали п’ятдесят осіб.

      Переможців конкурсу привітав начальник територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області полковник Служби Сергій Петрович Швачка.

     У привітанні він зазначив, що: «Основним завданням Служби є підтримання громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, а також охорона приміщень суду, органів та установ системи правосуддя, виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду, забезпечення у суді безпеки учасників судового процесу. Дніпропетровська область, на сьогодні, є найбільшою областю в Україні та складається з 51 суду, а саме з 46 місцевих загальних судів Дніпропетровської області, Дніпровського апеляційного суду, господарського суду Дніпропетровської області, Дніпропетровського окружного адміністративного суду, Центрального апеляційного господарського суду та Третього апеляційного адміністративного суду, які розміщуються в 59 будівлях.

    До кінця 2019 року ми маємо взяти під охорону п’ять судів, а саме: Дніпровський апеляційний суд, господарський суд Дніпропетровської області, Дніпропетровський окружний адміністративний суду, Центральний апеляційний господарський суд та Третій апеляційний адміністративний суд.

     Отже, в найближчому майбутньому нас чекає багато важкої, але дуже цікавої роботи, я впевнений, що наша служба працюватиме на всі 100 відсотків, і ми зможемо забезпечити безпеку всіх процесів та подій в судах!»