flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співпраця з науковцями

24 липня 2023, 15:34

21 липня 2023 року начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області Ганна Ігнатьєва взяла участь в урочистостях з нагоди вручення дипломів випускникам - бакалаврам ННІ права та міжнародно - правових відносин спеціальностей: «Історія та археологія», «Право», «Міжнародне право» та «Правоохоронна діяльність» Університету митної справи та фінансів.

Церемонія вручення дипломів відбувалась за участю Голови вченої ради УМСФ, доктора історичних наук, доктора наук з державного управління, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, почесного громадянина міста Дніпра – Віктора Ченцова, проректора з наукової роботи УМСФ, доктора юридичних наук, професора – Дмитра Приймаченко та директора ННІ права та міжнародно-правових відносин, доктора юридичних наук, професора Владислава Ліпинського.

У церемонії вручення дипломів також взяли участь - перший заступник начальника Південного міжрегіонального Управління Міністерства юстиції України Ольга Захарова та перший заступник начальника Управління патрульної поліції у Дніпропетровській області Вячеслав Маслюк.

При врученні дипломів випускникам, начальник ТУ ДСА України в Дніпропетровській області Ганна Ігнатьєва звернулась з привітанням та наголосила, що двері судових установ Дніпропетровщини для них відкриті.

Ви, наші дорогі випускники – майбуття України! Саме вам відроджувати нашу нескорену країну! Бажаємо всім успіхів та натхнення! Хай якомога швидше небо над нашою славною Україною стане мирним, а ваше життя щасливим!