flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальник ТУ ДСА України в Дніпропетровській області Ігнатьєва Г.В. взяла участь у онлайн семінарі «Найкращі практики Європейського Союзу у галузі судової безпеки»

01 квітня 2021, 12:52

1 квітня 2021 року Дніпровське регіональне відділення Національної школи суддів України спільно з Консультативною місією Європейського Союзу в Україні проводило  онлайн семінар для співробітників Територіальних управлінь Служби судової охорони у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях «Найкращі практики Європейського Союзу у галузі судової безпеки» в якому взяли участь – суддя Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська Ходаківський Максим Петрович, суддя Комунарськогои районного суду м. Запоріжжя Холод Роман Сергійович, заступник керівника апарату Дніпропетровського окружного адміністративного суду Черниш Василь Іванович, заступники начальника Територіального управління Служби судової охророни у Дніпропетровській області Ставенко Віталій Володимирович та Шикуло Микола Вікторович та начальник Теритьоріального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області Ігнатьєва Ганна Вячеславівна.

Начальник Теритьоріального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області Ігнатьєва Ганна Вячеславівна звернулась до учасників сумінару з доповідью щодо організації взаємодії між судами, органами та установами системи правосуддя, зокрема Державної судовою адміністрацією та Службою судової охорони.