flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Державної судової адміністрації України з робочою поїздкою відвідав судові установи Дніпропетровської області

05 червня 2015, 08:43

    Голова Державної судової адміністрації України з робочою поїздкою в Дніпропетровській області 2015 рік

 

26-27 травня 2015 року Голова Державної судової адміністрації України Холоднюк Зеновій Васильович в рамках робочої поїздки відвідав судові установи Дніпропетровської області. Зокрема, провів зустріч з працівниками територіального управління Державної судової адміністрації України, суддями та працівниками апарату судів апеляційного суду Дніпропетровської області, Дніпропетровського окружного адміністративного суду, Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду, господарського суду Дніпропетровської області, Дніпропетровського апеляційного господарського суду, Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська і Петриківського районного суду Дніпропетровської області.

Під час зустрічі 26 травня 2015 року, яка відбулася в апеляційному суді Дніпропетровської області за участю керівництва та суддів зазначеного суду, а також голів усіх місцевих загальних судів Дніпропетровської області, було обговорено організаційне та фінансове забезпечення органів судової влади у світлі реформування судової системи України та запровадження єдиної бюджетної програми фінансування судів, яка дасть можливість суттєво підвищити оперативність перерозподілу фінансових ресурсів між судами для забезпечення належного розгляду фактичної кількості судових справ.

27 травня 2015 року Голова ДСА України провів нараду з керівництвом та працівниками територіального управління ДСА України, а також зустрівся з головами, суддями, керівниками апаратів та працівниками Дніпропетровського апеляційного господарського суду, господарського суду Дніпропетровської області, Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська і Петриківського районного суду Дніпропетровської області та також представив перспективи діяльності на 2015-2020 роки.