flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника апарату Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу

05 грудня 2017, 11:22

Наказ Територіального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області від 04.12.2017 року № 174-К Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника апарату Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області

Додаток до наказу ТУ ДСА України в Дніпропетровській області № 174-К від 04.12.2017 року

Зрадки документів для кандидатів на посаду

 

 

Результати конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії "Б" – керівника апарату Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, проведеного відповідно до наказу ТУ ДСА України в Дніпропетровській області від 04.12.2017  174-к

Результати конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії "Б" – керівника апарату Саксаганського районного суду                            м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, проведеного відповідно                     до наказу ТУ ДСА України в Дніпропетровській області                       від 04.12.2017 174-к «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника апарату Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області»: 

Найменування посади

Кандидат

Результати

(загальна сума балів)

Примітки

1

Керівник апарату Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області

Омельченко Сергій Васильович

11,2

Переможець конкурсу

 

Додатково повідомляємо про те, що для участі у конкурсі на зайняття вакантної посади керівника апарату Саксаганського районного суду                             м. Кривого Рогу Дніпропетровської області подали документи два кандидата, а саме:

  • Омельченко Сергій Васильович;
  • Горбунова Лариса Сергіївна.

За результатом розв’язання ситуаційних завдань Омельченком С.В. отримано середній бал 5,2, Горбуновою Л.С. отримано середній бал за однією з вимог нижче чим 0,5.

Після проведення співбесіди, конкурсною комісією Територіального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області прийнято рішення про надання рекомендації для призначення на посаду  керівника апарату Омельченко С.В.

Таким чином, другий за результатами конкурсу кандидат на зайняття вакантної посади керівника апарату відсутній.