flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення тимчасово вакантної посади державного службовця в ТУ ДСА України в Дніпропетровській області

31 січня 2017, 13:48

                                                                                               ОГОЛОШЕННЯ

ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАМІЩЕННЯ

ТИМЧАСОВО ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

 

 

                 30.01.2017 територіальне управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області оголошує конкурс на заміщення тимчасово вакантної посади:

 

 

Головного спеціаліста відділу по роботі з персоналом 

ТУ ДСА України в Дніпропетровській області

 

 

Вимоги до кандидата:

 

-  Наявність повної вищої освіти у галузі знань «Право».

-  Вільне володіння державною мовою.

- Знання Конституція України; Закони України «Про державну службу», «Про судоустрій і статус суддів», «Про запобігання корупції», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації», «Про очищення влади», «Про захист персональних даних»,  «Про відпустки», Кодекс законів про працю України та інші законодавчі та підзаконні нормативно-правові акти, які стосуються діяльності відділу по роботі з персоналом.

- Володіння комп’ютером – рівень досвідченого користувача. Досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Outlook Express) або з альтернативним пакетом Open Office. Навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет. Знання інформаційно-аналітичною системою «Кадри-WEB».

 

 

Функціонально-посадові обов’язки:

 

- Забезпечує правильне виконання актів законодавства, інших нормативно-правових актів і документів з кадрових питань, подає керівництву пропозиції щодо вирішення правових питань.

-  Інформує начальника відділу про необхідність вжиття заходів при внесенні змін до актів та інших документів, визнання їх такими, що втратили чинність, або скасування.

- Ведення особових справ керівників та заступників керівників апарату місцевих загальних судів  Дніпропетровській області  та додержання їх в стані відповідно до діючого законодавства. 

 Проводить роботу  по здійсненню заходів  щодо направлення на навчання  в Національну академію державного управління при Президентові України за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр. 

- Вживає заходи щодо організації підвищення кваліфікації суддів; плани, графіки, комплектація, тощо.

-  Веде роботу щодо обліку, видачі, втрати, знищення посвідчень працівників апаратів судів; здійснює необхідні заходи щодо забезпечення місцевих судів бланками посвідчень.

- Складає, забезпечує своєчасне і якісне подання статистичних звітності з кадрових питань.

- Проводить аналізи, огляди; готує узагальнення, висновки щодо стану вивчення кадрового діловодства та кадрового забезпечення діяльності судів. Надає пропозиції щодо вирішення  проблемних питань.

- Готує по судам методичні роз’яснення з основних питань ведення кадрового діловодства.

-  У разі відсутності будь, якого головного спеціаліста відділу виконує його обов’язки.

 

 

 Додаткові вимоги до кандидата:

аналітичні здібності, дисципліна і системність, інноваційність та неупередженість, самоорганізація та орієнтація на розвиток, дипломатичність та гнучкість, стресостійкість, комунікабельність.

 

 

Для участі в конкурсі подається заява разом із такими документами:

 

1. Копія паспорта громадянина України та копію довідки ідентифікаційного коду.

 

2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

 

3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

 

4. Копію (копії) документа (документів) про освіту.

 

5. Заповнена особова картка встановленого зразка.

 

6. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування,  за 2016рік.

 

У заяві для участі в конкурсі на заміщення вакантної посади державного службовця зазначається згода на обробку персональних даних.

Документи приймаються в строк до 16 лютого 2017 року за адресою: 49070, м. Дніпро, вул. Дмитра Яворницького, 57, к. 507.

Документи, надані з пропущенням строку або надіслані поштою у останній день приймання документів не розглядаються.

 

Особа, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу:

 

Кравець Руслана Вячеславівна, телефон: (056) 745-07-19, адреса електронної пошти:kravets@dp.court.gov.ua