flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення тимчасово вакантної посади державного службовця в Широківському районному суді Дніпропетровської області

27 січня 2017, 14:01

 

 

                                                                                             ОГОЛОШЕННЯ

ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАМІЩЕННЯ

ТИМЧАСОВО ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

 

 

26.01.2017 територіальне управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області оголошує конкурс на заміщення тимчасово вакантної посади:

 

Керівника апарату Широківського районного суду

Дніпропетровської області

 

Вимоги до кандидата:

-           Наявність повної вищої освіти у галузі  знань  «Право»  за  спеціальністю  «Право»,  у галузі знань «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю  «Економіка»,  у  галузі знань «Управління та адміністрування» за спеціальностями: «Фінанси, банківська справа та страхування»,«Облік і оподаткування», «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування управління».

-           Вільне володіння державною мовою.

-           Знання Конституції України, Законів України «Про державну службу», «Про судоустрій та статус суддів», «Про запобігання корупції», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації», «Про доступ до судових рішень», «Про інформацію», «Про очищення влади», «Про захист персональних даних», «Про статус народного депутата» «Про відпустки», Кодексу законів про працю України, Цивільно-процесуального кодексу України, Цивільного кодексу України, Кримінально-процесуального кодексу України, Кримінального кодексу України, Адміністративно- процесуального кодексу України, Адміністративного кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, Бюджетного кодексу України, та інших законодавчих та підзаконних нормативно-правових актів, які застосовуються судами у процесі роботи.

-           Володіння комп’ютером – рівень досвідченого користувачаДосвід роботи з офісним пакетомMicrosoft Office (Word, Excel, Power Point, Outlook Express) або з альтернативним пакетом Open Office. Навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет. Знання сучасних технологій з електронного урядування, вільне користування законодавчою базою ЛІГА:ЗАКОН, інформаційно-аналітичною системою «Кадри-WEB».

 

 

Функціонально-посадові обов’язки:

-         Безпосереднє керівництво апаратом суду, забезпечує організацію роботи працівників апарату суду, їх взаємодію у виконанні  завдань, покладених на апарат суду.

-         Здійснює заходи щодо забезпечення належних умов діяльності суддів та працівників апарату суду, інформаційно-нормативного забезпечення їх діяльності.

-         Організовує та забезпечує розроблення і подання на затвердження в установленому порядку структури та штатної чисельності апарату суду, а також кошторису видатків на утримання суду.

-         Затверджує посадові інструкції працівників апарату суду.

-         Організовує та контролює роботу з фінансового та кадрового обслуговування апарату суду.

-         Приймає на роботу та звільняє працівників апарату суду.

-         Організовує роботу з навчання та підвищення кваліфікації працівників апарату суду, внесення замовлення щодо потреб та підготовки спеціалістів для апарату суду до відповідних органів.

-         Забезпечує виконання працівниками апарату суду Правил поведінки працівника апарату суду, затверджених рішенням Ради суддів України, а також правил внутрішнього службового розпорядку і службової  дисципліни.

-        Є керівником державної служби суду, забезпечує реалізацію єдиної державної політики у сфері державної служби.

-        Організовує, регулює та контролює своєчасний і якісний розгляд звернень громадян та організацій згідно Законів України «Про звернення громадян» та «Про доступ до публічної інформації».

-        Утворює дисциплінарну комісію стосовно державних службовців апарату суду з розгляду дисциплінарних справ. 

-        Здійснює інші повноваження керівника апарату суду відповідно до Закону України «Про судоустрій і статус судів» та Типового положення про апарат суду.

 

 

Додаткові вимоги до кандидата:

вміння працювати з великим обсягом інформації, здатність виконувати одночасно декілька завдань,вміння ефективної комунікації, вміння працювати в команді та керувати командою, аналітичні здібності, дипломатичність, стресостійкість,  комунікабельність.

 

 

Для участі в конкурсі подається заява разом із такими документами:

1.     Копія паспорта громадянина України;

2.     Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3.     Письмова заява, у якій кандидат повідомляє, що до нього не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно нього відповідно до зазначеного Закону;

4.     Копія (копії) документа (документів) про освіту;

5.     Заповнена особова картка встановленого зразка (затверджена наказом Національного агентства України з питань державної служби 05.08.2016 № 156) з додатками;

6.     Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

У заяві для участі в конкурсі на заміщення вакантної посади державного службовця зазначається згода на обробку персональних даних.

 

Документи приймаються в строк до 14 лютого 2017 року за адресою49070, м.Дніпро, вул. Дмитра Яворницького57, к. 507.

Документи, надані з пропущенням строку або надіслані поштою у останній день приймання документівне розглядаються.

Особа, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу:

 

Кравець Руслана Вячеславівна, телефон: (056) 745-07-19, адреса електронної пошти:kravets@dp.court.gov.ua